Taylor Lautner Balkan

Dobrodosli na najbolji forum o Tayloru na Balkanu


You are not connected. Please login or register

Vampiri zaradili 7 milijardi dolara u dvije godine

Go down  Message [Page 1 of 1]

Vampiri zaradili 7 milijardi dolara u dvije godine GetImage

Želite li biti popularni i zaraditi, budite vampiri, pišu američki mediji, jer je izračunato da su te krvopije na filmovima, serijama, knjigama i pjesmama samo u posljednje dvije godine zaradile vrtoglavih sedam milijardi dolara.

Ne vjerujete? Evo samo nekih od brojaka. Sva tri nastavka Sumraka dosad su zaradila dvije milijarde dolara. Parodija na vampire, Vampires Suck, samo je u prvom tjednu prikazivanja zaradila 20 milijuna dolara.

Idemo dalje. Serije Okus krvi i Vampirski dnevnici pravi su hit i po zaradi su iznad nekad najgledanije Obitelji Soprano. Okus krvi zaradio je između 50 i 75 milijuna dolara, a Vampirski dnevnici od 100 do 125 milijuna dolara plus 200 milijuna od prodaje DVD-a.

Što se tiče knjiga, Anne Rice je još 1976. godine započela pisati o vampirima, ali u to vrijeme nije bilo toliko pisaca koji se bave tom tematikom. Stephenie Meyer je podigla njihovu popularnost, a iza nje je već kolona autora koji pišu o krvopijama i zarađuju više nego odlično. Cijela izdavačka djelatnost o vampirima u posljednje je dvije godine vrijedila 1,6 milijardi dolara!

Soundtrack Sumraka postao je hit i prije nego se našao u prodaji, a otada je prodano vrtoglavih 50 milijuna kopija sa zaradom oko 50 milijuna dolara.

Na kostimima i svemu vezanom uz likove iz Sumraka zarađeno je oko 500 milijuna dolara, a vjeruje se da je slična zarada i od stvarčica s logom iz serije Okus krvi.

Na kraju, kada se zbroji svaki vampir i ono što on donosi, došlo se do svote od sedam milijardi dolara. Impresivno, zar ne?


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Vampiri zaradili 7 milijardi dolara u dvije godine 9u15jb
View user profile

XxlolipopxX

XxlolipopxX
Prvi put cujes za njega
Prvi put cujes za njega
Naravno da su The Vampire Diaries zaradili toliko,kad je to jedna od najboljih serija <3 Inače za Sumrak se ne čudim,ali za ovu parodiju Vampires Suck sam mislila da će zaraditi malo,pošto su je skoro svi popljuvali (iako je meni smiješna :P ) o.O

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum