Taylor Lautner Balkan

Dobrodosli na najbolji forum o Tayloru na Balkanu


You are not connected. Please login or register

'Praskozorje' će se ipak snimati u Brazilu!

Go down  Message [Page 1 of 1]

1'Praskozorje' će se ipak snimati u Brazilu! Empty 'Praskozorje' će se ipak snimati u Brazilu! on Fri Oct 01, 2010 8:42 pm

'Praskozorje' će se ipak snimati u Brazilu! GetImage

Nedavno smo pisali o tome da su producenti 'Sumraka' odlučili da se scene medenog mjeseca Belle i Edwarda ipak neće snimati na originalnim lokacijama u Brazilu, no čini se da su ih brazilske vlasti ipak uspjele nagovoriti da snimaju baš ondje.

Naime, producenti su odlučili da neće snimati u Brazilu nakon talačke krize koja se dogodila u jednom hotelu punom turista. Zaključili su da glumcima ne mogu jamčiti sigurnost, te su objavili povlačenje iz Brazila i traženje nove lokacije.

Nakon toga brazilske su vlasti objavile da svim sredstvima nastoje ekipu nagovoriti da se sve snimi u toj državi, a čini se da im je lobiranje i uspjelo.

Naime, po posljednjim informacijama, Kristen i Robert koji utjelovljuju Bellu i Edwarda upravo se sada nalaze u Brazilu i snimaju scene svog medenog mjeseca. Vijest je medijima otkrila Nikki Reed: 'Robert i Kristen su na nekoliko dana u Brazilu, ali ja nisam. Oni snimaju scene medenog mjeseca i vraćaju se.'

Stephenie Meyer u knjizi je napisala da su Bella i Edward otišli na medeni mjesec u izmišljeno mjesto Isle Esme, koje se nalazi uz brazilsku obalu.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
'Praskozorje' će se ipak snimati u Brazilu! 9u15jb
View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum