Taylor Lautner Balkan

Dobrodosli na najbolji forum o Tayloru na Balkanu


You are not connected. Please login or register

Lud za karateom, glumom i plesom

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Lud za karateom, glumom i plesom Empty Lud za karateom, glumom i plesom on Wed Oct 06, 2010 9:17 pm

Lud za karateom, glumom i plesom GetImage

Upoznali smo ga kao Jacoba Blacka u 'Sumraku', a onda su krenula nagađanja da se neće pojaviti u istoj ulozi u 'Mladom mjesecu'. Ipak, na radost njegovih brojnih obožavateljica, simpatični glumac pomalo egzotičnih crta lica koji je ove godine proslavio 17. rođendan, vraća se i u nastavku filmskog hita o vampirima.

Lautnera je, prema nekim spekulacijama, trebao zamijeniti Michael Copon (26), s obzirom na to da lik Jacoba u 'Mladom mjesecu' doživljava puno promjena - pretvara se u snažnog i krupnog vukodlaka, starijeg 10 godina - pa autori filma zbog toga nisu bili sigurni je li sitni tinejdžer idealan izbor. Ipak, kasnije je i službeno potvrđeno da će Taylor glumiti i dalje, a i sam priznaje da sve više vremena pokušava provesti u teretani kako bi dobio na snazi. Dosad je nabacio oko 12 kilograma, a redatelju je obećao da će dobiti oko 14.

Taylor je početkom ove godine proslavio 17. rođendan. Rođen je 11. veljače 1992. godine u Michiganu u obitelji francusko-nizozemsko-njemačkih korijena, a ima sestru Makenu Lautner. Puno ime mu je Taylor Daniel Lautner.

Kao klinac obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine te je osvojio mnogo odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima. Sada kaže da obožava američki nogomet i bejzbol.

Američkoj je publici prije 'Sumraka' bio dobro poznat iz obiteljskog filma 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D'. U filmu je glumio s Taylorom Dooleyem, koji mu je jedan od najboljih prijatelja. Ponosno ističe da s njim ima mnogo sličnosti. Osim što obojica imaju isto ime, obojica su rođeni u veljači, majke im imaju ista imena te žive u istom dijelu Los Angelesa, samo minutu udaljeni jedan od drugoga.

Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidjelo da je roditeljima priopćio kako želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno te su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo te su se odlučili na preseljenje u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i posuđivao glas u crtićima, a konačni probitak u svijet glumaca značila je uloga Sharkboya u već spomenutom filmu 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D', koji je snimljen 2005. godine.

MOŽDA NISTE ZNALI:

Ima psa maltezera po imenu Roxy.

Ponosan je jer je dobio vozačku prošle godine.

Želja mu je, uz glumu, baviti se i pisanjem scenarija te redateljskim poslom.

Član je grupe LA Hip Kids koja izvodi hip hop te grupe Hot Shots u kojoj pleše jazz dance.

Upisao je gimnaziju, ali trenutno ne odlazi na nastavu, već samo polaže ispite.

Šuškalo se da je izlazio s Miley Cyrus, ali sve je ostalo samo na tome, bez dokaza.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Lud za karateom, glumom i plesom 9u15jb
View user profile

2Lud za karateom, glumom i plesom Empty Re: Lud za karateom, glumom i plesom on Sat Oct 09, 2010 4:56 pm

Cam

Cam
Prvi put cujes za njega
Prvi put cujes za njega
Cool.(:

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum